Webratik Hızıyla Sitenizi Açın!

+90 (537) 893 27 27

ya da

Sizi Arayalım

Ben de Bir Web Sitesi Açsam Diyenlere 50 Farklı Web Sitesi Önerisi

28 Ağustos 2020
Ben de Bir Web Sitesi Açsam Diyenlere 50 Farklı Web Sitesi Önerisi

Dijital dünyada siz de yerinizi almak istiyorsunuz ama nasıl bir web sitesi açabileceğiniz konusunda araştırmalar mı yapıyorsunuz?

Nasıl, hangi içerikte bir web sitesi yapmanız gerektiğini konusunda kafanızı biraz daha netleştirmek için 50 web sitesi önerisi listesine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Nasıl ve Hangi İçerikleri Sunan Bir Web Sitesi Açayım, İşte Size 50 Web Sitesi Önerisi; 

1. Kişisel Blog: Eğlenmek için hayatınızdaki her şeyi ve her şeyi yazın. Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi insanlarla paylaşın.

2. Kendi Şirket Web Siteniz: İşletmeniz için bir web sitesi oluşturun, firmanızı ve ürünlerinizi milyonlara ulaştırın ve sosyal medya üzerinden tanıtın.

3. Nasıl Yapılır Web Sitesi: İnsanlara bir web sitesi nasıl kodlanır, yemek nasıl yapılır, resim nasıl yapılır gibi bir blog yoluyla nasıl bir şeyler yapacağınızı gösterir.

4. Siteyi incele: Blogunuzu bir şeyleri incelemeye ayırın ve bunu yaparken ödeme almak için bir ödeme yönetmi kullanın.

5. Macera günlüğü: Sıcak hava balonu, gökyüzü dalışı ve sörf gibi tüm maceralarınızı belgelediğiniz yer. Bir Go-Pro Kamera satın alın, çektiğiniz videoları paylaşın.

6. Niş Sitesi: Odaklanmış bir konu seçin ve sadece bu konu hakkında her gün yazın.

7. Çevrimiçi Portföy: İllüstrasyonlarınız, tasarımlarınız veya diğer benzersiz yeteneklerinizden örnekler sunun.

8. Oyun Geliştirme Blogu: Oyun yapma ve geliştirme süreci hakkında bir blog oluşturun. Takipçi ve sadık hayranlar edinin.

9. Resim / Sanat web sitesi: Resimlerinizi, tablolarınızı, kara kalem çalışmalarınızı kendi web sitenizde satmaya çalışın.

10. Tutumluluk Web Sitesi: Bir üniversite öğrencisi veya bir anne olarak nasıl tasarruf edilebilir veya hiçbir şey satın almadan nasıl birikim yapabileceğinizi gösterin.

11. Hızlandırılmış Çizim web sitesi: Çizimlerinizi hızlandırılmış videolar ve müzik eşliğinde sergileyin ve bu çizimleri satmaya çalışın. 

12. Video Oyunu Web Sitesi: Favori oyununlarınızı oynarken ekranınızın videolarını yükleyin. Bu videoları hem YouTube kanalınızda hem de web sitenizde sergileyin.

13. Rüya Yorumlama Web Sitesi: Bir site oluşturun ve başkalarının rüyalarını yorumlayın. İsterseniz diğer katılımcılara yorumlar yapmasına izin verin.

14. Dans sitesi: Blogunuzda dans hakkında konuşun ve nasıl dans edeceğinize dair fotoğraflar, videolar paylaşın.

15. Soru Sorma Blogu: İnsanların öğrenmek istediği şeyleri sormasına izin verin ve diğer katılımcılarla birlikte yanıtlayın.

16. Zayıflama günlüğü: İnsanların nasıl kilo verdiklerine dair ipuçları edinin ve bunları paylaşın

17. Düğün Çiftleri Sitesi: İnsanların nişan ve düğün fotoğraflarını sevdikleriyle paylaşmasını sağlayın.

18. Kariyer Rehberi: İnsanların iş hayatlarına ve kariyerlerine katkı sağlayacak bilgiler paylaşın

19. Çocuklar İçin Eğitim Siteleri: Çocuklar için online E-Öğrenim sitesi oluşturun.

20. Infographic Web Sitesi: Benzersiz ve kullanışlı dijital infograflar oluşturun ve blog yazısı olarak yayınlayın.

21. Müzik Dersleri web sitesi: Müzik hakkında bilgiler veren birweb sitesi kurun ve hayranlarınıza şarkı dersleri verin.

22. Anketler Web Sitesi: Farklı konularda anketler içeren içeren bir web sitesi oluşturun.

23. Hile Sayfası Blogu: Bilgisayar oyunları oynayanlara oyunların hilelerini anlatın.

24. Ürün ve Hizmet Karşılaştırma Sitesi: Benzer ürünler veya hizmetler hakkında konuşun ve karşılaştırın. İnsanların yorum yapmasına izin verin. Şirketlerin bunları gözden geçirmeleri ve cevaplamaları için size ödeme yapmasını sağlayın!

25. Origami Web Sitesi:  Yaptığınız origami çalışmalarının adım adım fotoğraflarını gösterdiğiniz bir site kurun. 

26. Şirket Tarihçesi Sitesi: Şirketlerin ve markaların tarihi ve kurucularını anlatın. Başarıyı nasıl yakaladıklarından bahsedin.

27. Sorun Çözme Sitesi: Bir konu seçin ve bu konuda uzmanlaşın.  Daha sonra bu sorunun çözümü ile ilgili insanlara yardımcı olun.

28. Moda Blogu: Popüler moda stilleri ve ipuçları hakkında yazılar yazın ve görseller, videolar yükleyin.

29. Şiir  Sitesi: Orijinal ve ilgi çekici şiirler paylaşın. İnsanların kendi şiirlerini de paylaşmalarına olanak sağlayın.

30. Bağış web sitesi: İlginç bir hikaye oluşturun ve insanlardan belirlediğiniz konulara, kişilere veya kurumlara bağış yapmasını isteyin.

31. Pul Koleksiyonu web sitesi: Eski ve antika pulların görüntülerini gösterin.

32. Ünlü Sitesi: Bir ünlü hakkında bir blog oluşturun. Her hareketini takip edin ve bu konuda blog yazın. Birçok takipçi kazanın.

33. Yeni Fikirler Blogu: Başkalarının da öneride bulunabileceği yaratıcı fikirler sitesi oluşturun.

34. Balık avlama sitesi: Balık avlama ve balık avı hakkında ipuçları ve püf noktalarını anlatın. İnsanların balıkçılık hakkında herşeyi öğrenmesini sağlayın.

35. Kedi Sevenler Web Sitesi: Kediler hakkında blog yapın ve web sitesinde komik kedi fotoğrafları paylaşın. Kedi besleyen herkesin katılımını sağlayın.

36. Tanışma İpuçları Web Sitesi: Arkadaş bulma ve gerçek dünyada insanlarla nasıl tanışacağınız hakkında ipuçları verin.

37. Çevrimiçi Pazarlama Blogu: Bir site yapın ve ziyaretçilerinize internet pazarlamasında başarılı olmayı öğretin. 

38. Film ve Kitap Blogu : En sevdiğiniz filmler ve kitaplar hakkında hikayeler yazın. 

39. Stop Motion Blogu : Stop motion fotoğrafçılığı hakkında bilgiler verin ve örnej çalışmalar yayınlayın.

40. Nasıl Kilo Alınır: Kilo alma konusunda bilgiler, makaleler paylaşın. İnsanların kendi hikayelerini paylaşmasına izin verin. 

41. İtiraflar Forumu: Kullanıcıların çevrimiçi olarak itiraf yapmasına ve başkalarının yanıt vermesine izin veren bir forum oluşturun.

42. Color Blind, Renk Körlüğü Web Sitesi: İnsanların renk körlüğünü test eden bir site oluşturun.

43. Meditasyon web sitesi: Kendi meditasyon podcast’iniz ve daha iyi bir zihin için ipuçları hakkında bir blog hazırlayın.

44. Hiçbir Şey Web Sitesi: İçinde hiç bir şey olmayan site yapın ve sadece boş bırakın. İnternet Mahir gibi...

45. Haber Sitesi: En son haberleri yayınlayın ve sosyal medyada paylaşın! Trafik kazanın ve kendi başınıza gazeteci olun.

46. Özlü Sözler Web Sitesi: Orijinal ve ilham verici sözler oluşturun, ünlülerin özlü sözlerini sitenizde  ve sosyal medya hesaplarında paylaşın.

47. Tatil Web Sitesi: Tüm tatiller için bir site oluşturun ve tatil deneyimlerinizi paylaşın. 

48. Spor Blogu:  Spor dalları ile ilgili en sevdiğiniz şeyler hakkında her konuda yazılar yazın. Güncel bilgiler verin.

49. Komik Klipler Web Sitesi : En sevdiğiniz komik videoları sitenizde ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.

50. Bilgi Sitesi: Ziyaretçilerinize farklı kategorilerde bilgiler sunun. Yorumlar yazmasına imkan sağlayın.

Yukarıda bahsettiğimiz fikirleriiçeren web sitelerini hızlıca Webratil ile yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey kendi yaşam ve ilgi alanınıza en uygun olan siteyi yaptırmak ve sürekli içerik üretmek. Sosyal medya hesaplarınıda oluşturup web siteniz ile birlikte senkronize bir şekilde kullanmayı ihmal etmeyin. Çünkü içerik hızlı tüketilen birşey, ziyaretçilerinize sürekli yeni içerikler sunmazsanız sizi takip etmeyi bırakırlar.

Kaynak : Webratik.com