Webratik Hızıyla Sitenizi Açın!

+90 (537) 893 27 27

ya da

Sizi Arayalım

Hazır Web Sitesi Nedir? Nasıl Oluşturulur?

23 Ağustos 2020
Hazır Web Sitesi Nedir? Nasıl Oluşturulur?

Hazır web siteleri içerik yönetim paneli ve tüm ihtiyaçlara göre planlanmış ve önceden tasarlanmış entegre bir web sitesi modelidir. Hazır web sitelerinde size sektörünüze ve ihtiyacınıza göre tüm içerik giriş modülleri sunulur. Siz sadece size gereken ve olmasını istediğinizi alanları içerik yönetim panelinden aktif ederek ve içerik alanlarını doldurarak sitenizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Hazır web siteleri sayesinde çok kısa sürede firmanızı ve ürünlerinizi tanıtan profesyonel kurumsal bir internet sitesi sahibi olabilirsiniz.

Webratik olarak geliştirdiğimiz web sitesi içerik yönetim sistemi sayesinde yine hazır temalarımızdan seçimizi yaparak sadece 1 saatte web sitenizi yayına hazır hale getirebilirsiniz.

Webratik tarafından size özel yönetim paneli ile sitenizi hemen yönetmeye başlayabilir ve tüm içeriklerinizi sitenize ekleyerek istediğiniz zaman web sitenizi yayına alabilirsiniz.

Firmanıza özel kurumsal e-posta adresleri de hemen kullanmaya başlayabilir ve mail gönderip almaya başlayabilirsiniz. 

Hazır web siteleri size zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Domain alımı, hosting hizmeti, kurumsal e-posta hizmetleri gibi bir çok hizmete ekstra ücret ödemeden çok uygun fiyata profesyonel, yinetilebilir bir web sitesine sahip olabilirsiniz. 

Webratik'in sizlere sunduğu hazır web siteleri temalarından size uygun olanı seçtikten sonra, çok basit bir arayüze sahip olan Webratik Site İçerik Yönetim Panelinden, içeriklerinizi yükleyebilir ve sitenizi yayınlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman kolayca sitenizin içeriklerini değiştirebilirsiniz.

Siz de herhangi bir yazılım veya grafik programı kullanım bilgisine sahip olmadan Webratik ile hemen sitenizi kurmak istiyorsanız hemen siparişi vererek aynı gün içinde firmanızı internete taşıyabilir ve daha fazla müşteriye ulaşabiliyor olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Kaynak : Webratik.com