Pratik Web Sitesi Nasıl Hazırlanır?

Pratik Web Sitesi Nasıl Hazırlanır?

  • 16 Aralık 2021
Pratik Web Sitesi Nasıl Hazırlanır?

Aslında pratik, hızlı ve ekonomik bir şekilde kurumsal ve kişisel bir web sitesi kurmak için yapacağınız çok fazla bir şey yok. Yani yazılım ve grafik bilmenize, domain adresinizi almaya, sunucu kurulumu yapmanıza ve kurumsal maillerinizi yapılandırmaya vakit ayırmanıza. Bu konular hakkında eğitim almanıza veya bilgi sahibi olmanıza hiç gerek yok. Yapacağınız tek şey, her konuda hazır ve sektörel ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmış Webratik temalarından birini seçip kullanmak istediğiniz alan adı nı yani domaininizi (www.firmadiniz.com gibi) belirlemek.

Bu seçimleri sadece 5 dakika da yapabilirsiniz. Sonrasında Webratik ekibi sizin belirlediğiniz ihtiyaçlara göre sitenizi yapılandırarak tarafınıza Webratik Web Sitesi İçerik Yönetim paneli şifrelerini iletir. Size kalan yönetim panelinden içeriklerinizi girmek ve dijital dünyada firmanızla, ürünlerinizle, yazılarınızla yerinizi almak.

Ne kadar kısa zamanda, ne kadar çarpıcı bir web sitesine sahip olduğunuza inanamayacaksınız! Webratik'in hazır yapısı ile anında sizin için görüntüler ve metinler içeren kişiselleştirilmiş bir siteye sahip olun. Tek yapmanız gereken kim olduğunuz ve ne yaptığınız konusunda birkaç basit soruyu cevaplamak. Hazır olduğunuzda, bir tıkla sitenizi yayınlayın.

Siz de hızlı ve pratik bir şekilde web sitenizi kurmak istiyorsanız kuruluma hemen başlayabilirsiniz...